Un minut de música contra el càncer

1.500 voluntaris ixen al carrer per a donar suport a la lluita contra el càncer

El presidente de la Diputación de València, Toni Gaspar en compañia del presidente de AECC Valencia, Tomas Trenor Puig

Un minut de música contra el càncer
06/06/2019 -

A vegades, podem arribar a pensar que no disposem del temps suficient en la nostra rutina diària i que el nostre major obstacle és el temps, però us sorprendria la quantitat de coses meravelloses que poden ocórrer en un minut. És per això que, un any més, l’AECC ix al carrer hui, 6 de juny, en tota Espanya per a donar el seu suport i afecte més fort a totes les persones afectades, perquè en un minut podem fer història.

Per segon any consecutiu, amb el lema ‘1 minut contra el Càncer’, l’Associació celebrarà la seua tradicional col·lecta per les principals capitals del país amb un total de 146 taules petitòries i al voltant de 2.000 guardioles, a partir de les 12.00 hores, amb una jornada sense descans de 9 hores, en la qual s’intentarà principalment conscienciar a la població i recollir la màxima ajuda possible per a recaptar fons de manera voluntària tant a peu de carrer com en la pàgina web.

València també s’uneix a la causa per a donar suport als pacients amb l’AECC València, qui començarà l’inici de la iniciativa en el mercat de Colón en participar en la convocatòria nacional. Els col·laboradors estaran situats als carrers més pròxims del centre de València i especialment a l’Ajuntament, Les Corts o el Palau de Justícia.

S’espera una recaptació aproximada d’uns 300.000 euros en relació a anys anteriors, assegura Javier Llombart, gerent adjunt de l’AECC València, per a la recaptació tant de programes de diagnòstic precoç, ajudes psicosocials i beques d’estudi per a investigació. ”A la província de València es destinen 1,2 milions d’euros a través de les diferents juntes locals de la província i els mateixos socis”, assegura LLombart. ”De totes les ONG és la que més participació té perquè la gran majoria, en la seua família, per desgràcia té a algú afectat” ens conta Rosa Maria Úbeda, pacient recuperada de càncer i voluntària de l’associació.

L’objectiu és viralitzar eixe minut en interpretar l’himne, ‘Dando la cara por ti’, tant de forma individual com col·lectiva i pujar-lo a les xarxes socials durant tot el dia de hui amb #1MinutoContraelCancer perquè arribe tant a les persones afectades com als seus familiars tot l’afecte i suport possible.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =

turismo salou