25n
Orgull
Orgull

La comunitat gitana celebra el seu dia en Burjassot

La comunitat gitana celebra el seu dia en Burjassot
12/04/2019 -

El 8 d’abril es commemorava el Dia Internacional del Poble Gitano i a Burjassot s’ha celebrat, hui divendres, amb una jornada que ha tingut lloc en el Saló d’Actes del Centre Socioeducatiu Díaz Pintado i que, a poc a poc, s’ha anat omplint de xiquets i xiquetes, joves, famílies i persones majors, vinculades al barri i amb ganes de celebrar la identitat gitana.

La jornada, que ha comptat amb la presència de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García; de la regidora de Benestar Social, Lluna Àrias i de la regidora d’Educació, Olga Camps, s’ha centrat en la projecció d’un document audiovisual dit “Les edats dels gitanos”. El vídeo ha tingut com a protagonistes a diferents persones del barri, gitanos i gitanes de diferents generacions que reflexionaven com el present i el futur de la comunitat gitana en la societat, tant a Burjassot com en general, així com sobre els problemes i reptes als quals s’enfronten els gitanos a l’hora de forjar-se un futur millor.

Finalitzat el vídeo, Vicente Cortés Montoya s’ha encarregat de llegir el Manifest del Poble Gitano que ha donat pas a la interpretació d’unes lloances per part de dos joves del barri, que han sigut aplaudits per tots els presents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + tretze =