Mislata presenta el Dia de la Bici entre escolars

Bielsa: “Volem promoure un mitjà de transport més saludable i respectuós amb el medi ambient i convertir la nostra ciutat en un lloc més agradable en el qual viure”

Mislata presenta el Dia de la Bici entre escolars
25/09/2018 -

Esta setmana se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, una campanya de conscienciació dirigida a sensibilitzar a la ciutadania en quant a l’ús del transport públic, amb bicicleta i per als vianants i a animar a les ciutats europees al fet que promoguen estes maneres de transport.

Amb motiu d’esta celebració, des de les regidories d’Esports i Mobilitat de l’Ajuntament de Mislata, s’organitza un any més el “Dia de la Bici”, una marxa sobre rodes pels carrers de la ciutat per a fomentar les alternatives de transport sostenible. Este passeig, reivindicant l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport, tindrà lloc el diumenge 30 de setembre, a partir de les 11 hores i amb eixida des del parc de la Canaleta.

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor d’Esports, Toni Arenas, han fet la presentació de l’esdeveniment davant alumnes del col·legi Almassil.

Des de l’Ajuntament i la Penya Ciclista, organitzadors de l’esdeveniment, s’anima a tots els mislaters i mislateres a traure les seues bicis als carrers, i per a tota aquella persona que no dispose d’una podrà aconseguir-la en el mateix parc de la Canaleta, on s’instal·larà una estació de bicicletes públiques d’ús gratuït. A més, tots els i les participants rebran una samarreta i un pack de regal i entraran en el sorteig de tres bicicletes.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =

sagunt a escena 2019
turismo salou