25n
25N
25N

El Dia de l'Arbre ja té cartell anunciador a Manises

El Dia de l'Arbre ja té cartell anunciador a Manises
28/01/2020 -

El 27 de gener va tindre lloc al Centre Municipal de Joventut, Manises Jove, el lliurament de premis del VII Concurs del Dia de l’Arbre.

Al concurs es van presentar 1.777 alumnes i alumnes dels diferents centres d’educació primària de Manises. Van ser finalment 370 els dibuixos que es van seleccionar per a avaluar i, els autors i les autores, van rebre un diploma com a agraïment per la seua participació. D’entre ells, finalment es van triar 48 cartells que seran exposats durant tota la setmana a Manises Jove, situat al carrer Francisco Valldecabres, 1.

S’ha premiat el millor dibuix de cada curs escolar i s’ha decidit quin serà el cartell que anuncie el Dia de l’Arbre, que tindrà el lloc el 2 de febrer a les 10:45 hores a la Ciutat de l’Oci i l’Esport de Manises. El mateix dia es farà un taller de sembra en tests i una plantació d’arbres. Es tracta d’una activitat pensada per a famílies i en la que pot participar qualsevol persona que ho desitge. Per participar tan sols cal comunicar-ho al departament de Joventut, cridant per telèfon (96 152 52 65) o enviant un mail a juventud@manises.es.

L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Manises, Maria Irene Camps (Podemos) qui va recalcar “la necessitat de continuar impulsant aquest tipus d’activitats per incentivar la creativitat de les i els escolars al mateix temps que inculquem valors de respecte cap al medi ambient”.

El guanyador d’aquesta VII edició ha sigut Mateo Vilar Valiente, alumne de 6é de primària del col·legi Benjamín Benlloch. També han sigut premiats els xiquets i xiquetes Nayla Bentaleb Bencheikh (1er de primària del col·legi José García Planells), Cristina Zornoza Jordán (2n de primària del col·legi Sagrada Familia), José Antonio Castro Abadía (3er de primària del col·legi Vicente Nicolau Balaguer), Celia Burgos Artesero (4t de primària del col·legi Sagrada Familia) i Ainhoa Laia Oyarrrabal Gomez (5é de primària del col·legi Félix Rodríguez de la Fuente).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 3 =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell