25n
25N
25N

El Dia de l'Arbre ja té cartell anunciador

El Dia de l'Arbre ja té cartell anunciador
29/01/2019 -

Recentment ha tingut lloc el lliurament de premis del VI Concurs del Dia de l’Arbre, en el Centre Municipal de Joventut, Manises Jove.

Al concurs es van presentar més de 1681 alumnes dels diferents centres d’educació primària de Manises. De la totalitat, els 48 joves seleccionats van rebre un diploma i un pack de materials de dibuix amb la intenció de motivar-los a continuar realitzant aquesta activitat.

En l’acte es va premiar el millor dibuix de cada curs escolar i es va decidir quin d’ells serà el cartell que anuncie el Dia de l’Arbre, que tindrà el lloc el pròxim 3 de febrer a les 10:45h a la Ciutat de l’Oci i l’Esport de Manises. El guanyador d’aquesta VI edició ha sigut Marcos Delicado García, alumne de sisé de primària del col·legi Enric Valor i Vives.

A l’acte van assistir la regidora de Joventut, Altea Royo, i el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader. Ambdós van coincidir en afirmar que activitats com aquesta «han de continuar impulsant-se, ja que és una manera creativa d’inculcar el respecte i cura pel Medi Ambient entre la joventut de Manises».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + dos =