25n
25N
25N

Deures escolars, a favor o en contra?

El dissabte, 26 de novembre, tindrà lloc una jornada de reflexió i debat en l’Auditori del Conservatori Superior de Música

Deures escolars, a favor o en contra?
24/11/2016 -

Des que va començar el curs escolar, molt s’ha debatut sobre la funció dels deures escolars. D’una banda, un sector de la comunitat educativa i de les famílies defensen la importància dels deures per a reforçar els coneixements apresos durant el dia i, a més, crear un hàbit d’estudi entre els xiquets.

No obstant això, una altra part considera que amb les hores de classe és suficient, ja que els xiquets també tenen dret a gaudir del seu temps lliure. Doncs cal no oblidar que Espanya és un dels països que més deures mana als seus estudiants.

Arran de les dues conferències de pares d’alumnes dels centres públics Covapa i Gonzalo Anaya, que es van unir a la campanya nacional per a eradicar les tasques dels seus fills tots els caps de setmana d’aquest mes, la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport ha organitzat una jornada de reflexió i debat sobre els deures escolars.

Aquesta jornada, que tindrà lloc dissabte que ve, 26 de novembre, en l’Auditori del Conservatori Superior de Música de València, té com a títol ‘Els deures escolars a debat’. Una oportunitat per a tota la comunitat educativa que, de forma gratuïta, podrà assistir per a expressar el seu punt de vista. Solament és necessari inscriure’s pinxant en aquest enllaç: http://bit.ly/2gq5bb4.

En la jornada participaran el conseller d’Educació, Vicent Marzà, el director general de Política Educativa, Jaume Fullana i representants de la comunitat educativa, així com el formador i assessor Enric Queralt, que realitzarà la ponència ‘Deures? Oportunitat o malson’.

Així mateix, durant la taula redona, intervindran especialistes universitaris, com Juan Luis Castejón de la Universitat d’Alacant i José Gimeno i Bernardino Salines de la Universitat de València.

Per a finalitzar aquesta iniciativa, els assistents també podran escoltar les experiències de diferents centres educatius valencians, i participar en un fòrum debat amb representants de pares i mares i de l’Associació de Directors de Primària i la Permanent de Secundària.

Més informació

1 Comentari

  1. Lucas
    Lucas novembre 24, 22:28

    A favor siempre…

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 13 =