25n
25N
25N

La Diputació de València salda un deute històric renovant les instal·lacions esportives de Llombai

La institució que presideix Jorge Rodríguez ha invertit 180.000 euros del Pla d’Instalacions Esportives en la reconversió d’un antic frontó en un pavelló multiusos amb coberta

La Diputació de València salda un deute històric renovant les instal·lacions esportives de Llombai
18/01/2018 -

Llombai ha celebrat el dia de Sant Antoni per partida doble. La corporació local d’aquest municipi de la Ribera Alta, encapçalada pel seu alcalde, Anselmo Cardona, ha decidit aprofitar aquesta festivitat per a inaugurar tres obres la suma de les quals ascendeix a prop de 350.000 euros. Una quantitat que inclou els 179.768 euros amb els quals la Diputació de València ha saldat un deute històric amb aquesta localitat.

I és que a través del Pla d’Instal·lacions Esportives 2016-2017, la corporació que dirigeix Jorge Rodríguez ha ajudat aquest poble a reconvertir un antic frontó en un pavelló multiusos amb coberta en el col·legi públic Sant Francesc de Borja, amb la finalitat de facilitar la pràctica esportiva de l’alumnat durant tots els mesos de l’any. Una promesa de la Generalitat en 2007 que “mai va arribar a materialitzar-se”, ha explicat l’alcalde, i a la inauguració del qual ha assistit el diputat d’Hisenda, Toni Gaspar, al costat de l’actual director general d’Esports, Josep Miquel Moya, i el director territorial d’Educació, Santiago Estañán.

“És una meravella”, ha celebrat l’alcalde, satisfet amb la finalització de les obres en aquest mes de gener, dins del termini previst, i qui ha posat l’accent que aquesta infraestructura no es tracta simplement d’un gimnàs, sinó que millorarà la vida dels xiquets i xiquetes del col·legi.

“En el pati del col·legi no hi havia res cobert i quan plovia els xiquets s’havien de quedar per les classes i passadissos”, ha recordat. Ara, els quasi 300 alumnes i alumnes d’Infantil i Primària del municipi podran gaudir de la pràctica esportiva durant cada dia d’activitat escolar, a més de comptar amb un espai reservat per a lavabos i dutxes. Es preveu que l’espai servisca també per a realitzar esdeveniments en cap de setmana.

Inauguracions amb segell provincial

En total han sigut tres les obres que Llombai ha inaugurat aquest dia, amb una inversió total de 346.000 euros. En el mateix col·legi en el qual s’ha inaugurat el gimnàs, s’ha condicionat també una aula de música i una biblioteca, una sala de professors i dos despatxos. Finalment, les autoritats han acudit a veure el resultat de la remodelació de la Llar dels Jubilats, en la qual s’han invertit 56.000 euros a través de la Diputació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 12 =

bombers
CCCC
bombers