caixa popular

Deu veïns de Puçol posen en pràctica en Carrefour allò que han aprés en el curs de frescos

Deu veïns de Puçol posen en pràctica en Carrefour allò que han aprés en el curs de frescos
22/11/2017 -

L’alcaldessa Lola Sánchez, en nom de l’Ajuntament de Puçol, i Sonia Villanueva, representant de la cadena de centre comercials Carrefour, van firmar el passat dilluns 20 de novembre l’acord de les pràctiques que 10 veïns de Puçol van començar a realitzar aqueix mateix dia en distints departaments de la gran superfície. Duran a terme aquestes activitats durant dues setmanes com a part de la formació de la segona edició del curs de frescos organitzat des de l’Àrea de la Dona de la regidoria de Benestar Social.

«A nivell teòric, vam tindre en compte aspectes a millorar de l’edició anterior, com el referent al coneixement del producte», va explicar la regidora de Benestar Social, Mar Mazo, respecte al curs. En total, efectuaran 60 hores de pràctiques.

Deu dones i homes de totes les edats participen en l’oferta formativa i es distribueixen en les seccions de pescateria, xarcuteria, carnisseria i fruiteria del centre comercial. «Confiem que tinguen més opcions per a obtindre ocupació, que és l’objectiu», va assenyalar Mar.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + dinou =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018