25n
25N
25N

Deu cellers de la Comunitat promocionen els seus vins en la Fira de Vins d'Espanya a Dublín

Deu cellers de la Comunitat promocionen els seus vins en la Fira de Vins d'Espanya a Dublín
06/10/2016 -

Deu cellers de la Comunitat Valenciana s’han desplaçat aquesta setmana a Irlanda amb IVACE Internacional per a participar en la Fira de Vins d’Espanya a Dublín, un esdeveniment organitzat per l’Oficina Comercial d’Espanya en aquesta ciutat.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que la Fira de Vins d’Espanya és considerada pels professionals del sector com un dels esdeveniments de major prestigi del país. Durant la trobada, els importadors de vins espanyols exposen els seus productes a tendes especialitzades, restaurants, wine bars i premsa especialitzada.

Parra ha destacat que “la Comunitat Valenciana participa com a regió convidada, la qual cosa ens permet mostrar l’oferta de cellers valencians en un certamen en el qual participen importadors de vi espanyol. Comptem amb tres taules d’exposició i a més, pel fet de ser regió destacada, impartim dos seminaris o master class, dirigits a premsa especialitzada i a importadors. En aquests seminaris detallem les característiques de les varietats autòctones i de les zones de producció de la Comunitat”, ha explicat.

Aquest esdeveniment se celebra des de fa 12 anys en l’hotel Shelbourne de la capital irlandesa i en ella participen com a expositors els principals importadors i distribuïdors de vins espanyols del país. En aquesta edició participen 27 importadors. La Comunitat Valenciana compta amb tres taules en les quals estaran representats vins dels 10 cellers que viatgen.

Així mateix, Parra ha explicat que “amb l’objectiu d’aprofitar al màxim la presència dels cellerers a Dublín, IVACE Internacional ha organitzat un tast de vins en un Wine Bar-Green Man Wines dirigit a consumidors que es celebra este dimecres. Després del tast, els cellerers visitaran dos establiments de vi de la ciutat – allon and Byrne i Donnybrook Fair- un dels quals pertany a un importador que va participar en la missió inversa d’Alimentació celebrada per IVACE en el primer semestre de l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − sis =

museo prehistoria