caixa popular

Detingut un home per un delicte d'abús sexual a menors de 16 anys en la província de València

Els agents de la Guàrdia Civil en el registre realitzat material informàtic i fotogràfic amb imatges de menors

Detingut un home per un delicte d'abús sexual a menors de 16 anys en la província de València
04/09/2017 -

La Guàrdia Civil de València de Xiva amb l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria han desenvolupat l’operació “SOCIALIS” duta a terme per a esclarir possibles abusos sexuals a menors.

Esta operació s’ha saldat amb la detenció d’un home de 43 anys i de nacionalitat espanyola resident a Xiva per la seua implicació en un delicte d’abús sexual a menors de 16 anys.

El passat mes de gener de 2017 la Guàrdia Civil de Xiva va tenir coneixement, a través d’una denúncia on s’indicava que una persona podria estar abusant sexualment d’una menor.

Immediatament, s’inicie l’operació “SOCIALIS”, per part de components de la Guàrdia Civil de Xiva i Riba-roja de Túria, a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor d’estos fets delictius.

Després d’una minuciosa recerca el passat dia 15 d’agost els agents van aconseguir detenir a esta persona, home de 43 anys i de nacionalitat espanyola implicat en un presumpte delicte d’abús sexual a menors. El detingut portava quedant amb la menor mitjançant de Facebook des de principis d’any i incitant a la jove a tenir relacions de caràcter sexual arribant-li deixar les claus del seu habitatge per a poder tenir una trobada sexual d’amagat sense que ningú poguera assabentar-se.

Els agents en el marc d’esta operació han realitzat un registre en l’habitatge del detingut on tenia una planta de cànnabis i de manera freqüent convidava a menors per a consumir este tipus d’estupefaents.

Este operatiu policial s’emmarca dins de les actuacions conjuntes que van duent a terme les diferents Unitats de la Guàrdia Civil amb l’objecte de combatre tot tipus de delictes, especialment l’assetjament, abús i agressions sexuals les víctimes de les quals són menors d’edat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − catorze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats