caixa popular

Detingut un home per asseure's en les vies del tren en l'estació Nord de València

Retarde uns 30 minuts l’eixida d’un tren i un altre que venia d’Albacete va haver de parar i ser redirigit a una altra via

15/05/2017 -

Agents de la Policia Nacional han detingut el dissabte sobre la una de menys vint del migdia en l’estació Nord de València a un home de 37 anys, d’origen senegalés, com a presumpte autor dels delictes de desordres públics i atemptat contra agent l’autoritat, després de tombar-se en una de les vies del tren, negant-se a abandonar la mateixa, impedint el normal funcionament dels serveis de transport de passatgers. Els policies van haver de traure-ho per força de la via, subjectant-ho dels braços i les cames, moment en què este va començar a donar puntades tant als agents com als vigilants. El tren va eixir amb uns 30 minuts de retard.

Els fets van ocórrer el dissabte sobre la una de menys vint del migdia quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a l’estació Nord de València, on pel que sembla hi havia un home tendit en una de les vies i no volia abandonar-la, impedint el normal funcionament dels serveis de transport de passatgers.

Immediatament, els policies es van dirigir a la via cinc on hi havia un tren, direcció Gandia, on es trobaven els vigilants de seguretat i van observar que en la via entre els raïls hi havia un home, al que els agents en reiterades ocasions li van demanar que l’abandonara, fent cas omís a les instruccions, impedint l’eixida del tren.

Seguidament, els policies van haver de traure-ho per força de la via, subjectant-li els braços i les cames, moment en què este va començar a llançar puntades tant als policies com als vigilants de seguretat.

Els agents van esbrinar que moments abans un vigilant de seguretat havia observat com un home amb una maleta baixava de l’andana a les vies del tren i s’asseia entre els raïls, impedint l’eixida d’un tren direcció a Gandia, motiu pel qual els vigilants es van dirigir al lloc per a demanar-li que abandonara la mateixa i així el tren poguera eixir. Mentre un altre que arribava d’Albacete va haver de parar i ser redirigit cap a una altra via.

Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor dels delictes de desordres públics i atemptat agent de l’autoritat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats