caixa popular

Detingut un grup dedicat als furts de targetes i cartilles bancàries en caixers automàtics de València

Han comés en 20 dies vuit delictes de furt i 38 delictes d’estafa

Detingut un grup dedicat als furts de targetes i cartilles bancàries en caixers automàtics de València
07/07/2017 -

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona i un home de 21 i 23 anys, d’origen romanés, com a presumptes autors de vuit delictes de furt i 38 delictes d’estafa, comesos en 20 dies en set caixers automàtics de València i un de Madrid, en els quals pel que sembla es dedicaven a sostraure les targetes o cartilles bancàries a persones d’avançada edat i a continuació extraure’ls diners. El valor del sostret més les compres realitzades ascendia a uns 6.000 euros.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies d’una sèrie de furts de targetes i cartilles bancàries a persones d’avançada edat quan estaven operant en caixers automàtics de València.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que els sospitosos utilitzaven el procediment conegut com “la sembra” consistent a deixar caure al costat de la víctima un bitllet per a seguidament cridar la seua atenció dient-li que li havia caigut diners, en acatxar-se a arreplegar-ho era el moment que aprofitaven per a sostraure-li la targeta o cartilla bancària. En alguna ocasió canviaven la targeta per la d’una altra persona.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que els sospitosos prèviament havien controlat a les seues víctimes amb la finalitat d’esbrinar el nombre pin i una vegada sostreta la targeta o cartilla, amb el nombre pin realitzaven reintegraments i compres en establiments comercials, ascendint el valor total a uns 6.000 euros.

Els agents quan realitzaven labors de prevenció de paisà pel carrer Filipines de València van observar a dues dones i dos homes, reconeixent a dos d’ells com els sospitosos dels furts, per la qual cosa després d’interceptar-los i realitzar diverses gestions els van detenir com a presumptes autors de vuit delictes de furt i 38 delictes d’estafa. Els policies els van intervenir 150 euros i quatre resguards de diners enviats a Romania per valor d’uns 750 euros.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats