caixa popular

Detingudes vuit persones per un delicte d'estafa i coacció a una persona d'avançada edat

Els detinguts s’aprofitaven de la malaltia degenerativa de l’ancià, per a realitzar compres amb la targeta de la mata properes al milió d’euros durant anys

Detingudes vuit persones per un delicte d'estafa i coacció a una persona d'avançada edat
01/08/2017 -

Des del passat mes de juliol de 2017, la Guàrdia Civil investigava un suposat delicte continuat d’un grup organitzat de vuit persones que estaven estafant a una persona d’edat avançada mitjançant engany i amenaces, on autor o autors desconeguts acompanyaven a la víctima obligant-la a realitzar compres amb la seua targeta bancària.

Per açò, es va iniciar l’operació “LUCKY ONES” per part de components de la Guàrdia Civil d’Aldaia, a fi de poder esclarir estos fets que s’estaven cometent.

Fruit de les intenses recerques i de les perquisicions obtingudes pels agents, es va poder comprovar que es tractava de vuit persones cinc dones i dos homes amb edats compreses entre els 31 i 70 anys i residents en la localitat de Torrent.

La fase d’explotació desenvolupada per la Guàrdia Civil de Cullera el passat dia 26 de juliol, se saldà amb la detenció d’estes vuit persones, de nacionalitat espanyola i un d’ells romanesa, com a presumptes autors de delictes d’estafa, pertinença a grup organitzat i coaccions d’estat civil.

A estes persones en els registres efectuats en quatre domicilis de la localitat de Torrent, se’ls intervenen televisors, consoles, ordinadors i telèfons mòbils.

 

Modus operandi

Els detinguts s’aprofitaven de les circumstàncies de la víctima en ser una persona major i amb una malaltia degenerativa, assetjaven a la mata amb cridades i missatges telefònics diàriament enganyant-li i esperant-li a l’eixida del seu domicili.

Els detinguts van arribar a estafar a la mata prop de 1000,000 euros. Fins al moment i gràcies a les intenses recerques dutes a terme per la Guàrdia Civil en el marc d’este operatiu, s’han pogut comprovar l’estafa a esta persona que portava patint durant anys, esperant esclarir més fets a intervinguda que avancen les recerques.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + dinou =

viva gym canovas
exposicion caps tallats