caixa popular

Detingudes cinc persones implicades en 24 robatoris en habitatges de la província de València

[:és]Es van recuperar més de 40 objectes sostrets, valorats en prop de 4.000 euros

Detingudes cinc persones implicades en 24 robatoris en habitatges de la província de València
15/05/2017 -

La Guàrdia Civil va tenir constància des d’octubre del 2016 d’una sèrie de robatoris a l’interior dels habitatges en una urbanització molt coneguda de la localitat de Manises, on els autors utilitzaven habitualment el mateix “modus operandi”. Immediatament, s’inicie l’operació “PAPIO”, per part de components de la Guàrdia Civil d’Aldaia, a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor o autors d’estos fets delictius.

Fruit de les intenses gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detenir a quatre homes d’edats compreses entre 22 i 27 anys sent tots espanyols, per la seua implicació en 17 fets delictius.

El “modus operandi” utilitzat pels detinguts en els robatoris investigats era similar, esta persona forçava la portes i finestres per a introduir-se en el seu interior. Una vegada aconseguien estar dins de l’habitatge extreien els objectes de valor i els portaven algun dels habitatges. Per a després vendre el robat de forma il·legal en establiments de segona mà.

En el registre practicat els agents han pogut recuperar 40 objectes robats. La valoració del robat ascendeix a 4.000 euros aproximadament.

La fase d’explotació de l’operació “PAPIO” culmine amb la detenció de quatre homes, el 9 de maig d’enguany.

Fins al moment a estes persones se’ls atribueix la comissió de 17 fets delictius en la seua majoria relacionat amb el robatori en interior d’habitatges, no descartant-se nous esclariments a mesura que avancen les recerques.

Cal destacar que la gran alarma social que havia generat estos robatoris en la localitat de Manises, que ha quedat resolta amb la detenció dels autors d’estos fets.

Aquesta operació per la Guàrdia Civil de Xátiva on es va detenir a un home de 57 anys de nacionalitat espanyola implicat en 7 robatoris en habitatges de Beniganim. Els agents van aconseguir recuperar gran part del sostret, entre estos efectes es trobaven, un televisor, bicicletes tot terreny, electrodomèstics, eines, roba, etc.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris