caixa popular

Detinguda una persona per tràfic de drogues en la localitat de Llanera de Ranes

La Guàrdia Civil en el marc de l’operació “FENOLLO” ha procedit a la detenció d’una persona de nacionalitat espanyola, implicada en un delicte de tràfic de drogues

Detinguda una persona per tràfic de drogues en la localitat de Llanera de Ranes
29/08/2017 -

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, la Guàrdia Civil de Canals venia investigant des de cap a uns mesos, la possibilitat que el resident d’un domicili de la localitat la Llosa de Ranes estiguera cometent activitats il·lícites relacionades amb el tràfic de drogues.

Per açò, es va iniciar l’operació “FENOLLO” per part de la Guàrdia Civil de Canals, a fi de poder identificar, localitzar i detenir als suposats autors. Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’este operatiu, es va poder comprovar l’autoria d’estos fets il·lícits i descobrir el delicte de tràfic de drogues.

La fase d’explotació d’esta operació culmine el passat 24 d’agost d’enguany, quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció d’un home de 54 anys i de nacionalitat espanyola per la seua implicació en un delicte de tràfic de drogues.

En el registre del domicili practicat pels agents on es desenvolupaven activitats il·lícites en la localitat de Llanera de Ranes es van confiscar de 66 plantes de marihuana, 29 esqueixos, 5 kg de cabdells de marihuana per a la seua venda, 1.500 grams de marihuana en procés d’assecatge, un rifle d’aire comprimit i una bàscula de precisió. 70 grams de cocaïna, 40 grams de marihuana, 14 grams d’amfetamines, 295 grams d’haixix a més d’útils per a l’adulteració i distribució de la droga, 5.640 euros en metàl·lic, un telèfon mòbil i un turisme. El pes total de totes les plantes confiscades una vegada desfullades ascendeix a uns 40 kg.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats