25n
25N
25N

Detecten un brot en una residència de l'Eliana amb 14 positius

Sanitat trasllada a l’Ajuntament que les persones que han tingut relació amb els afectats ja han sigut avisats per les autoritats

Detecten un brot en una residència de l'Eliana amb 14 positius
27/07/2020 -

Un brot de Covid-19 amb 14 casos positius ha sigut detectat en una residència de majors de la localitat valenciana de l’Eliana, segons han confirmat a Europa Press fonts coneixedores.

Les mateixes fonts especifiquen que els casos positius corresponen a 11 residents i tres treballadors i la residència és una de les intervingudes per Sanitat.

Per la seua banda, des de l’Ajuntament de l’Eliana han explicat que, després de posar-se en contacte amb la Direcció general de Salut Pública, aquesta ha verificat la informació sobre el brot.

El consistori recalca, per mitjà d’un comunicat, que “l’administració autonòmica és l’única competent en la gestió d’aquesta
situació i, per tant, l’única que posseeix totes les dades”.

Qualsevol informació que done l’Ajuntament, afigen, “haurà sigut contrastada i autoritzada per la Conselleria”. En aquest sentit, detallen que des de la Direcció general se’ls ha traslladat que el brot “està localitzat en un espai molt concret i controlat” i que s’estan estudiant els casos apareguts i ja s’estan efectuant les proves pertinents.

Així mateix, les persones afectades i/o familiars, o persones que hagueren pogut tindre relació ja han sigut avisades o contactades per les autoritats.

El departament de Salut de l’Arnau de Vilanova, al qual pertany
el municipi, ja ha intervingut per a la cura i atenció de les
persones.

“ELS MÉS VULNERABLES DAVANT EL VIRUS”

L’Ajuntament apunta que els afectats per aquest brot són persones majors, “les més vulnerables davant el virus” i, en aquest punt, incideixen que “la necessitat de complir les normes de protecció i distanciament social, especialment, per part de les
persones joves”.

Finalment, la corporació desitja “una ràpida recuperació a les
persones afectades” i, com ha fet durant tota la pandèmia, posa
a la disposició de totes elles els recursos municipals per a “ajudar-los a guanyar la batalla de la Covid-19”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 15 =