25n
Orgull
Orgull

Detecten brots amb fins a 300 positius a Múrcia, Comunitat Valenciana, Madrid i País Basc entre estudiants que van viatjar a Balears

Detecten brots amb fins a 300 positius a Múrcia, Comunitat Valenciana, Madrid i País Basc entre estudiants que van viatjar a Balears
24/06/2021 -

Les Comunitats Autònomes de Madrid, Múrcia, País Basc i la Comunitat Valenciana han detectat brots de COVID-19 entre estudiants que van viatjar a Balears entre el 18 i 20 de juny, segons ha informat la Conselleria de Salut del Govern balear.

La Conselleria ha indicat que a Balears no s’han identificat casos relacionats i el Servei d’Epidemiologia manté la vigilància habitual en aquesta mena de situació.

La investigació dels brots la fan les Comunitats on s’han detectat els positius, ja que els casos han sigut identificats en la volta a les seues regions de residència. Aquesta investigació la lidera el Centre de Coordinació de Alertas i Emergències Sanitàries.

Segons el Servei d’Epidemiologia de Balears, els estudiants van coincidir a les illes en viatge d’estudis, es van relacionar entre ells i van participar en diferents esdeveniments multitudinaris, si bé de moment no hi ha constància que hagen generat brots significatius dins de la Comunitat.

El País Basc informa que els casos que s’han seqüenciat s’ha aïllat la variant Delta; en la Comunitat Valenciana i a Madrid s’ha aïllat l’Alfa. La investigació roman oberta i el procés d’investigació continua.

Madrid ha confirmat 245 positius, Euskadi 49 i la Comunitat Valenciana almenys 32 casos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − cinc =