25n
25N
25N

Amb el desviament de la CV-308 prop de 9.000 vehicles al dia deixaran de travessar Massarrojos

Amb el desviament de la CV-308 prop de 9.000 vehicles al dia deixaran de travessar Massarrojos
14/06/2017 -

El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, acompanyat pel diputat provincial de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde de Massarrojos, Carles Verdeguer, i els representants veïnals d’aquesta població de la ciutat de València, per a informar-los de l’acord que permetrà que els aproximadament 9.000 vehicles que la travessen diàriament per la CV-308 deixen de fer-ho en el termini de dos anys gràcies a una intervenció conjunta de la Diputació i els ajuntaments afectats.

Sarrià ha expressat la seua satisfacció “pel que entenc que és un bon acord amb la Diputació de València i la resta de municipis afectats, que permetrà traure fora del poble una travessia que suporta diàriament un trànsit que s’acosta als 9.000 vehicles i que genera un problema que afecta la qualitat de vida dels veïns de Massarrojos, especialment dels que viuen en la mateixa travessia”. En acabar aquesta reunió, en la qual han participat també l’alcalde de Rocafort, Víctor Giménez, l’alcaldessa de Montcada, Amparo Orts, i representants de la Generalitat i de l’Ajuntament de Godella, Vicent Sarrià ha recordat que “incomprensiblement, en els últims 20 anys les administracions anteriors han sigut incapaces de resoldre aquest problema que afecta diversos municipis”.

Sarrià ha agraït a la Diputació de València, “i especialment al diputat de Carreteres, Pablo Seguí, que s’hagen implicat a aconseguir una solució que és bona per a tots. D’una banda, la Diputació invertirà al voltant de dos milions d’euros en l’execució d’un desviament pel barranc de Palmaret, que enllaçarà amb el camí de Camarena, a Montcada, i que suposarà al final de la seua execució que eixos 9.000 vehicles diaris no passen per dins del nucli urbà de Massarrojos”.

“Els ajuntaments de València i Montcada es comprometen a facilitar, en la mesura de les nostres possibilitats, l’execució d’eixa important obra, expropiant els terrenys necessaris per a escometre-la”, ha afegit Sarrià. Per la seua banda, la Diputació, en el termini de dos anys que es calcula que tardarà a concloure’s el nou traçat, “actuarà en la travessia per a ampliar voreres, regular millor semafòricament el trànsit i amb altres mesures que milloren la qualitat de vida dels veïns de Massarrojos”.

El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha insistit que “és un acord molt positiu que, en definitiva, demostra que quan hi ha col·laboració entre administracions s’aconsegueix solucionar els problemes de les persones”.

Massarrojos és un poble que forma part de València i que té una població d’aproximadament 2.500 habitants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + sis =

bombers
Valencia activa