25n
25N
25N

Es desprén una part del sostre de la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València

Es desprén una part del sostre de la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València
29/06/2019 -

Una part del sostre de la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València s’ha després durant la matinada d’aquest dissabte per causes que encara s’investiguen i que, “segons les primeres observacions i deduccions tècniques, no tenen res a veure amb les causes que van originar els incidents ocorreguts el novembre passat a la Sala Iturbi”, ha explicat l’auditori.

A causa d’aquests desperfectes, l’activitat programada durant el mes de juliol a la Sala Rodrigo es trasllada a les Sales Iturbi i García Navarro, ha informat el Palau en un comunicat.

Un equip tècnic estudia les causes del despreniment, que “segons les primeres observacions i deduccions tècniques, no tenen res a veure amb les causes que van originar els incidents ocorreguts el novembre passat a la Sala Iturbi”.

Des de fa mesos el Palau de la Música va posar en marxa la licitació per a intervenir en el sostre de l’auditori, licitació que està a punt de resoldre’s. La reparació dels desperfectes es durà a terme en quant es resolguen els tràmits tècnics i administratius que ja estaven en marxa, ha precisat.

D’aquesta manera, la programació de la Sala Rodrigo es mantindrà a la Sala Iturbi i García Navarro, en concret els concerts del XXIII Festival de Jazz València al juliol, dels dies 4 (NES), 5 (Melissa Aldana), 6 (Perico sambeat’s Electric Bath Ensemble), 7 (Jazztjans amb xiquets), 11 (Albert Palau’s Flight Mode Quintet / Vicente Espí Cuarteto Espiral), i 23 (Coral Santa María de Mar).

El mes de novembre passat, la Sala Iturbi del Palau de la Música de València va haver de cancel·lar la programació prevista per a aquest cap de setmana com a mesura de prevenció després del despreniment d’una petxina acústica de fusta del sostre, provocat per una filtració d’aigua per pluges a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 17 =