25n
Orgull
Orgull

El fotògraf Spencer Tunick captarà un nu massiu a València

Ja pots inscriure’t per a participar en l’última creació de Spencer Tunick

www.spencertunick.intramurs.org

El fotògraf Spencer Tunick captarà un nu massiu a València
28/03/2019 -

El famós fotògraf i artista Spencer Tunick, conegut per les seues creacions massives de nus, aterra a València per a dur a terme el seu últim projecte. Sota el títol, ‘València, pell del Mediterrani’, el novaiorqués busca fotografiar a centenars de persones nues el pròxim dissabte, 30 de març. Encara que, això sí, l’emplaçament és tot un misteri, ja que tan sols es revelarà hores abans de la celebració d’aquesta nova acció de Spencer Tunick.

Tots els interessats a participar, ja poden inscriure’s a través de la web www.spencertunick.intramurs.org. L’artista regalarà una fotografia a cadascun dels participants en una edició exclusiva i limitada. De moment, milers de persones, d’Espanya, però també d’altres països, ja han mostrat el seu interés a contribuir al fet que l’últim projecte del fotògraf es faça realitat.

12 anys han passat de la seua última fotografia al nostre país. Aquest dissabte, Spencer Tunick arriba a València per a la seua nova creació artística. Per a això, convoca un total de 3.000 persones, que es despullaran per a formar part del seu nou treball. La visita del novaiorqués estava prevista per al passat 3 de novembre com a part del programa del festival Intramurs. No obstant això, la cita va haver d’ajornar-se per motius personals del fotògraf.

Aquest dissabte, València se sumarà a les dues ciutats espanyoles que ja formen part del seu treball. I és que, en 2003, va fotografiar a quasi 700 cossos en Montjuïc (Barcelona), mentre que, en 2007, va visitar Sant Sebastià on va fotografiar a 1.200 persones en els cubs de Moneo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + quatre =