caixa popular

Desmantellats tres punts de cultiu i distribució de marihuana a Gandia

Desmantellats tres punts de cultiu i distribució de marihuana a Gandia
24/08/2017 -

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a sis persones, tres dones i tres homes d’entre 18 i 47 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, després de localitzar en els seus domicilis una plantació de, pel que sembla, marihuana. Els agents van intervenir un total de 105 esqueixos i 51 plantes de marihuana amb un pes de quasi 12.000 grams.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que en un habitatge de Beniopa de Gandia podria existir un cultiu exterior de marihuana, concretament en la terrassa superior de l’habitatge.

Els policies van establir diversos dispositius de vigilància, en el transcurs dels quals van localitzar l’habitatge, així com van observar que en el terrat existia un ampli cultiu de plantes de marihuana de grans dimensions, així com de l’interior emanava una forta olor a marihuana.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van realitzar una entrada i registre en el domicili on van desmantellar una plantació exterior de marihuana pel que van detenir a una dona i al seu fill com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, confiscant 13 plantes suposadament de marihuana amb un pes de 3.430 grams.

Continuant amb les perquisicions, els agents van esbrinar que en altres dos habitatges adjacents situats en la barriada de Santa Ana de Gandia podria existir un cultiu de marihuana en cada habitatge, per la qual cosa van establir diversos dispositius de vigilància, en el transcurs dels quals van localitzar els habitatges i van comprovar que de l’interior de les mateixes desprenia una forta olor a marihuana.

Els agents van realitzar una entrada i registres en els dos domicilis on van desmantellar dos punts més d’elaboració de marihuana, els quals tenien una habitació convertida en hivernacle per al seu cultiu, amb sistemes de ventilació, reg i il·luminació programada.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat dels sospitosos dels dos habitatges adjacents i després de la seua localització van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els agents van intervenir entre els dos habitatges un total de 105 esqueixos de marihuana amb un pes de 3.900 grams i 38 plantes de marihuana de grans dimensions amb un pes total de 4.640 grams.

Com a resultat de l’operació els agents han desmantellat tres punts de cultiu i distribució de marihuana en la localitat de Gandia, confiscant un total de 105 esqueixos amb un pes de 3.900 grams i 51 plantes amb un pes de 8070 grams.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − cinc =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris