25n
25N
25N

Desmantellats quatre punts de venda de droga 'a la menuda' i detingudes set persones

Desmantellats quatre punts de venda de droga 'a la menuda' i detingudes set persones
28/06/2020 -

Agents de la Policia Nacional han desmantellat, en tres operacions diferents, quatre punts de venda de drogues a la menuda en els districtes de Trànsits i Marítim de València i a Torrent. S’ha detingut a set persones, d’entre 18 i 42 anys, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.

Als detinguts de Trànsits i Marítim també se’ls imputen els delictes de defraudació de fluid elèctric i ocupació de béns immobles, han precisat les forces de seguretat en un comunicat.

Els policies van realitzar quatre registres domiciliaris on van intervenir 146 grams de marihuana, uns 14 grams de, pel que sembla, cocaïna, uns 13 grams de, pel que sembla, heroïna, uns 740 euros i tots els utensilis necessaris per a aquesta mena de cultius.

Així mateix, en tres dels registres van localitzar enganxaments de llum il·legal, ja que els habitatges estaven ocupats.

TRES JOVES CONFLICTIUS

Els agents van iniciar investigacions sobre un domicili del districte de Trànsits a València en el qual hi havia “un gran tràfec de persones” que romanien a l’interior del mateix durant un espai de temps molt curt.

Els policies van establir diversos dispositius de vigilància i van esbrinar que l’habitatge estava ocupat per diversos joves amb els quals hi havia hagut algun tipus de problema d’ordre públic, ja que diverses patrulles van haver d’intervenir el dia 12 de maig a requeriment dels veïns per una sorollosa baralla.

A conseqüència de les investigacions, els agents van registrar el domicili i van trobar 146 grams de marihuana i un enganxament de llum il·legal. Van detenir a tres joves.

EN UN EDIFICI INCENDIAT DE MARÍTIM

Al maig els investigadors van tindre coneixement de dos possibles punts de venda de droga en un edifici ocupat en el districte de Marítim, on fa onze mesos va haver-hi un incendi en el qual va perdre la vida una persona.

Durant les investigacions els policies van esbrinar que es tractava de dos homes de 20 i 42 anys, cadascun en un habitatge, que presumptament es dedicaven a la venda a la menuda de marihuana i cocaïna, per la qual cosa es van realitzar dos registres en totes dues cases.

En aquesta intervenció, van detenir als sospitosos i van desmantellar en un dels domicilis una plantació de marihuana preparada amb tots els utensilis necessaris per a aquesta mena de cultius, a més de diners. En l’altre domicili van intervenir dues bàscules de precisió.

EN EL BARRI DE XENILLET (TORRENT)

En una tercera operació, les investigacions es van iniciar fa un mes en tindre coneixement els policies de la possible existència d’un punt de venda a la menuda de cocaïna i heroïna des d’un domicili del barri de Xenillet a Torrent.

Durant les investigacions els agents van observar un tràfec de persones al domicili, que després d’adquirir la seua dosi abandonaven el mateix, així com que era una parella la que es dedicaria a realitzar les vendes d’aquestes.

Els policies van realitzar un registre en l’habitatge on van detenir a la parella i van intervenir uns 14 grams de, pel que sembla, cocaïna; uns 13 grams d’heroïna, 640 euros i una bàscula de precisió.

L’ara detingut abans de realitzar el registre va tirar per la finestra dos embolcalls de paper de plata que contindria part de l’heroïna i cocaïna confiscada.

Els detinguts, cinc amb antecedents policials, han passat a disposició judicial, mentre que altres dues han sigut posats en llibertat no sense abans ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això foren requerits i un.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

ccccinema
caixaontinyent
ruta massamagrell