caixa popular

Desmantellat un punt de venda de droga a Catadau i intervé cocaïna, marihuana i haixix

Desmantellat un punt de venda de droga a Catadau i intervé cocaïna, marihuana i haixix
24/08/2017 -

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, la Guàrdia Civil de Llombai i Carcaixent han aconseguit desmantellar un punt de venda de droga en la localitat de Catadau.

L’operació “PORTUCAO” desenvolupada pels agents de les poblacions abans esmentades s’ha saldat amb la detenció de dues persones que regentaven un bar on es dedicaven al tràfic de drogues a la menuda.

Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’este operatiu es va poder confirmar que el domicili dels detinguts s’utilitzava de laboratori per a preparar les substàncies estupefaents.

La fase d’explotació d’esta operació culmine amb la detenció d’estes dues persones un home i una dona de 28 i 30 anys i de nacionalitat espanyola per delictes contra la salut pública.

En el registre practicat en el domicili situat a Catadau es va poder intervenir 1.900 grams de marihuana, 20 grams de cocaïna i 70 grams d’haixix. A més d’estes drogues els agents han intervingut multitud d’objectes susceptibles de ser utilitzats per al cultiu de marihuana.

Les recerques indiquen que estaven preparant dosis d’estes drogues per a vendre-les en les festes de la localitat.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − dotze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris