caixa popular

Desmantellat un laboratori dedicat al cultiu il·legal de marihuana a Calles

Desmantellat un laboratori dedicat al cultiu il·legal de marihuana a Calles
25/08/2017 -

La Guàrdia Civil de València conjuntament amb la Unitat Adscrita a la Comunitat Valenciana del Cos Nacional de Policia ha desmantellat un laboratori dedicat al cultiu de cànnabis a Calles. Tots dos cossos investigaven des de mitjan mes d’agost la possible existència d’un laboratori clandestí de cultiu il·legal en un habitatge i una explotació ramadera d’esta localitat.

Per açò es va iniciar l’operació “GREENSTREET” per part de components de la Guàrdia Civil de Xiva i d’agents de la Unitat Adscrita a la Comunitat Valenciana del Cos Nacional de Policia, a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor o autors d’estos fets.

 

Fase d’explotació i registre

Fruit d’esta estreta col·laboració policial i de les intenses gestions efectuades, així com de les perquisicions obtingudes pels agents encarregats del cas, en el dia 16 d’agost, es va desenvolupar la fase d’explotació d’este operatiu practicant-se un registre en un habitatge situat en una urbanització del terme municipal de Calles i una explotació ramadera de la mateixa localitat on els agents van trobar un laboratori dedicat al cultiu il·legal de marihuana.

En l’explotació ramadera els agents van trobar un laboratori il·legal de marihuana, intervenint-se un total de 60 plantes llestes i prepares per a ser distribuïdes. També es van trobar animals com a cans i senglars sense cap control. En el registre de l’habitatge es va intervenir 500 grams de cànnabis, dues balances de precisió, anotacions comptables, entre altres efectes.

Per tot açò, este operatiu s’ha saldat amb la detenció d’una persona per un delicte contra la salut pública més un delicte contra la seguretat viària i una altra persona investigada homes els dos i d’edats compreses entre els 40 i 43 anys, el detingut de nacionalitat romanesa i l’investigat nacionalitat espanyola.

Este dispositiu realitzat de forma conjunta per la Guàrdia Civil de Xiva i la Unitat Adscrita a la Comunitat Valenciana del Cos Nacional de Policia, han participat en el mateix el Seprona de la Guàrdia Civil de València pel tema dels animals localitzats.

Gràcies a les intenses recerques realitzades per tots dos cossos policials, s’ha pogut desarticular este grup organitzat així com desmantellar un punt important de cultiu, elaboració i distribució de marihuana en la província de València.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats