caixa popular

Desmantellat un grup criminal que cometia robatoris amb violència en comerços de la província de València

Els detinguts van arribar a sostraure una màquina expenedora d’una gasolinera i la van traslladar en un contenidor de residus

Desmantellat un grup criminal que cometia robatoris amb violència en comerços de la província de València
10/10/2017 -

L’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Llíria va tenir coneixement des del passat 10 de setembre de diversos robatoris ocorreguts en diverses localitats de la província de València. Per açò, es va iniciar l’operació “EDETANIA”” en el marc del Pla de millora de la seguretat en comerços per part de la Guàrdia Civil de Llíria, a fi de poder localitzar i detenir a l’autor o autors d’estos fets.

Fruit dels dispositius establits i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’este operatiu es va poder confirmar que es tractava d’un grup criminal que amb prou faenes dues setmanes van cometre 10 delictes en establiments comercials de les localitats de Llíria, Domenyo, Benaguasil, Marines, Alcubles, Burjassot i Manises.

Els delictes eren comesos sota un mateix modus operandi, sempre mitjançant ocupació d’elements contundents com a armes blanques, destrals i becs. Per a la seua comissió, dos dels integrants eren els que accedien a l’interior dels establiments per a cometre els robatoris amb violència i intimidació o robatoris amb força, mentre un tercer realitzava labors de vigilància i esperava des del vehicle amb intenció d’afavorir-la fugida.

Els establiments triats per este grup criminal per a un ràpid benefici econòmic eren usualment supermercats, estacions de servei, farmàcies, bars i restaurants. La fase d’explotació d’esta operació es realitze a la fi de setembre, quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció de 4 persones tots homes d’edats compreses entre els 25 i 34 anys i nacionalitat espanyola per delictes de robatoris amb força, robatoris amb violència i intimidació, furt, furt i ús de vehicle de motor a més de pertinença a organització criminal.

Els agents, en els quatre registres practicats han intervingut un vehicle, peces presumptament utilitzada pels autors dels fets en la comissió dels delictes.

També han confiscat diverses armes blanques, així com altres objectes perillosos, com a destrals i eines tallants que empraven en els robatoris.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios