caixa popular

Desmantellat un grup criminal i esclarit 40 robatoris ocorreguts en la Comarca de la Vall d'Albaida

Els agents han pogut recuperar diferents efectes sostrets en els robatoris com 1.000 quilos de cablejat, tub d’instal·lacions de coure, generadors, acumuladors d’energia solar i eines

Desmantellat un grup criminal i esclarit 40 robatoris ocorreguts en la Comarca de la Vall d'Albaida
15/09/2017 -

La Guàrdia Civil de València va tenir coneixement des del passat mes d’agost de diversos robatoris ocorreguts principalment en la localitat de Beniganim.

Per açò, es va iniciar l’operació “ALCAUDON6″” en el marc del Pla contra les sostraccions en explotacions agrícoles i ramaderes per part de la Guàrdia Civil de Beniganim, a fi de poder localitzar i detenir a l’autor o autors d’estos fets.

Fruit dels dispositius establits i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’este operatiu es va poder confirmar que es tractava d’un grup criminal format per 6 persones que accedia a cases de camp i instal·lacions agrícoles per a sostraure efectes del seu interior.

La fase d’explotació d’esta operació es realitze el passat dia 15 de setembre, quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció en les localitats de Beniganim i Quatretonda de 6 persones tots homes d’edats compreses entre els 19 i 45 anys i nacionalitats espanyola i romanesa per delictes de robatoris amb força, furt i danys a més de pertinença a organització criminal.

Els detinguts cometien els fets il·lícits en els municipis de Beniganim, Sempere, Quadasequies, Alfarrasí, Pobla del Duc, Quatretonda, LLuxent i Llocnou de Sant Jeroni.

Els agents han intervingut 1.000 quilos de cablejat i tub d’instal·lacions de coure, generadors, acumuladors d’energia solar i eines com motosierras, desbrozadotas i radials. Amb la consecució d’aquesta operació s’han pogut esclarir la comissió de 40 fets il·lícits.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats