25n
25N
25N

Desmantellada una organització dedicada al tràfic de drogues que camuflava les substàncies en pastissos d'aniversaris

En els 3 registres practicats a Cullera els agents van confiscar entre altres efectes 2.500 grams de cocaïna, 150 grams de marihuana, 250 grams d’haixix, 6000 euros i tres vehicles

Desmantellada una organització dedicada al tràfic de drogues que camuflava les substàncies en pastissos d'aniversaris
13/06/2017 -

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, la Guàrdia Civil venia investigant des del passat mes de març, la possible existència d’una organització dedicada al tràfic de drogues a Cullera.

Per açò, es va iniciar l’operació “ENTREPA” per part de la Guàrdia Civil de Cullera a fi de poder localitzar i detenir als autors d’estos fets delictius. La fase d’explotació d’esta operació culmine amb la detenció de 8 persones 6 homes i 2 dones i nacionalitats espanyola, i colombiana, delictes contra la salut publica (tràfic de drogues), usurpació d’estat civil, falsedat documental, contra la seguretat viària i pertinença a organització criminal.

S’ha aconseguit desmantellar un punt de venda de droga on dos dels detinguts realitzaven vendes a la menuda en la localitat de Cullera.

La recerca també aclarisc la identitat del proveïdor de les substàncies estupefaents, aquest home utilitzava a una tercera persona com a “mula” per a transportar la droga que estava camuflada en pastissos d’aniversaris, mitjançant l’ús d’autobús des de Madrid fins a Cullera.

Per a assegurar-se que la droga arribava a la seua destinació, seguia a l’autobús amb el seu vehicle. En els 3 registres practicats pels agents encarregats del cas, s’han confiscat justificants d’ingressos, retallades d’embolcalls de plàstic, dosi de cocaïna llestes per a la venda, llistes de deutors, substàncies de tall, precursors, receptes per a realitzar el tall de la droga, premses, bàscules de precisió, munició, passamuntanyes, pistoles tasser, uns 2,5 quilos de cocaïna, 150 grams de marihuana, 250 grams d’haixix, 6000 euros en efectiu i tres vehicles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =

bombers
Valencia activa