caixa popular

Desmantellen grup criminal dedicat al robatori en gasolineres a València

Els arrestats actuaven en les comarques de Ribera Alta i Baixa de València

Desmantellen grup criminal dedicat al robatori en gasolineres a València
20/03/2018 -

La Guàrdia Civil de Picassent i Sueca va desmantellar un grup criminal dedicat al robatori en gasolineres en les comarques de la Ribera Alta i Ribera Baixa on els autors actuaven utilitzant el mateix modus operandi.

Els arrestats realitzaven vigilàncies prèvies del lloc on anaven a cometre els fets i mentre un d’ells realitzava l’entrada forçant les finestres o portes l’altre observava que no foren sorpresos per ningú.

Fruit de les intenses gestions efectuades a més dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detenir en la primera operació a tres homes d’edats entre els 46 i 55 anys tots ells espanyols, reincidents i toxicòmans, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència a una anciana, un delicte de robatori amb intimidació, un delicte de robatori amb força i un delicte de furt d’ús de vehicle.

De les gestions realitzades es va poder comprovar que els efectes robats eren venuts posteriorment en establiments de compra i venda de segona mà.

Entre els efectes intervinguts en el registre efectuat en un dels habitatges dels autors. S’han pogut recuperar diversos telèfons mòbils, una furgoneta, un carretó plegable i un camafeu sostret a la víctima del robatori amb violència. Les diligències instruïdes han sigut lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció nº1.

En la segona operació s’ha pogut detenir a un home de 34 anys reincident en el mateix fet i un investigat de 36 anys. Per tres delictes de robatori amb intimidació. Les diligències instruïdes han sigut lliurades al Jutjat de primera Instància i Instrucció nº1 de Sueca


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + tres =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris