caixa popular

Desmantellat un bingo il·legal a Benidorm

Desmantellat un bingo il·legal a Benidorm
26/03/2018 -

La Policia de la Generalitat ha desmantellat un bingo il·legal que organitzava partides en establiments d’hostaleria de Benidorm amb la participació de més d’un centenar de persones, la majoria estrangeres.

Del resultat de l’operació, efectuada el passat dia 15 de març, es va identificar als quatre treballadors de l’establiment i es van intervenir 1.447 euros, diners procedents de la partida en joc i altres anteriors del mateix dia; quatre micròfons, dues màquines de bingo electrònics, dues màquines per a aparells sense fils, 5.000 cartons de bingo, una llibreta amb comptabilitat de diners recaptats i material d’oficina.

Els agents de la Policia de la Generalitat van alçar actes de joc per infraccions administratives a la llei d’Espectacles i Hisenda per la tinença de 21.000 euros en una caixa forta.

El local inspeccionat és un dels establiments de la localitat de Benidorm regentat i atés per ciutadans britànics, i la clientela dels quals respon en la seua majoria a turistes i residents de procedència anglosaxona que realitzen activitats de joc il·legal. Aquests negocis han sigut ja inspeccionats per agents de la Policia autonòmica en diverses ocasions, havent-se confiscat en totes elles diners i efectes procedents del joc il·legal.

El joc és una competència exclusiva de la Generalitat Valenciana i la seua activitat està subjecta a autorització administrativa. La seua realització requereix llocs habilitats, arreplegant-se les activitats descrites en l’article 23 de la Llei 4/88, un document legal que regula el joc a la Comunitat Valenciana com a falta molt greu. El control i inspecció correspon a la Unitat Adscrita del Cos Nacional de Policia de la Comunitat Valenciana.

Per a l’oportuna incoació d’expedient administratiu sancionador, es va posar en coneixement de l’operació a la direcció general del Joc de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques de la Generalitat Valenciana, a la delegació d’Hisenda i a la delegació de Treball i Seguretat Social dels respectius ministeris.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris