25n
25N
25N

Desmantellada una organització per segrestos, tortures i tràfic de drogues a l'Horta Sud

La Guàrdia Civil en el marc de l’operació “MONSUL” ha procedit a la detenció de 8 persones implicades en diferents delictes en la Comarca de L´Horta Sud

Desmantellada una organització per segrestos, tortures i tràfic de drogues a l'Horta Sud
28/02/2018 -

La Guàrdia Civil de Xiva i Riba-roja en el marc de l’operació “MONSUL” ha desarticulat una organització criminal dedicada al tràfic de drogues que actuaven amb extrema violència en la comarca de L’Horta Sud.

Per això, el passat 28 d’abril de 2017 s’inicia l’operació “MONSUL” després de tenir coneixement d’una revenja entre els membres d’una banda organitzada per una quantitat de 900 grams d’heroïna que guardava en un habitatge de Toris. Per tot açò, es va poder comprovar que es tractava d’un grup criminal que es dedicava al tràfic de drogues.

Fruit de les perquisicions obtingudes pels agents en aquests mesos de recerca, s’ha estudiat i analitzat nombrosa informació, per a localitzar i controlar als segrestadors a més de localitzar nombroses propietats, béns i negocis a nom de societats o terceres persones i la seua implicació en activitats il·lícites.

La primera fase de l’explotació:

S’efectue el 29 d’abril de 2017 amb l’entrada i registre en un domicili de Torís, on es va intervenir 900 grams d’heroïna i un telèfon mòbil, procedint-se a la detenció de quatre persones, tres homes i una dona.

La segona fase de l’explotació:

Es va realitzar el passat dia 22 de febrer amb cinc entrades i registres en diferents immobles, tres en les localitats de Catarroja i Beniparrell i altres dues en naus industrials de Catarroja i Alfafar, on es va intervenir diverses armes prohibides entre elles armes blanques de gran grandària, 15 telèfons mòbils, 3 ordinadors, 9.000 euros en metàl·lic i joies d’or, procedint-se a la detenció de quatre persones, tres homes i una dona.

El resultat final de l’Operació MONSUL ha sigut la detenció de dos homes de nacionalitat espanyola i sis investigats,4 homes de nacionalitat espanyola i 2 dones de nacionalitat romanesa d’edats compreses entre els 29 i 66 anys d’edat, pels delictes de segrest, tortures, lesions, tràfic de droga i defraudació del fluid elèctric i per pertinença a organització criminal.

La quantitat total de l’intervingut ascendeix a 110.000 euros

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 3 =

caixaontinyent
paterna
Informacion coronavirus