25n
25N
25N

Els carrers de Burjassot es desinfecten cada dia amb 120 litres de lleixiu i 60 litres de bactericides

La neteja s’intensifica prop de les zones de major afluència com a supermercats o farmàcies

Els carrers de Burjassot es desinfecten cada dia amb 120 litres de lleixiu i 60 litres de bactericides
26/03/2020 -

Burjassot està fent un reforç en matèria de neteja en tots els seus barris des de la setmana passada. La situació d’alerta sanitària que s’està vivint en tot el país ha fet que l’Ajuntament de Burjassot haja ampliat les seues accions en matèria de neteja i desinfecció als seus carrers.

Els serveis de neteja són al carrer de manera diària i, a més, s’està reforçant la presència de les cubes, algunes d’elles amb capacitat de 16.000 litres d’aigua, per a garantir l’aigualeig tant mecànic com manual de les diferents zones del municipi. Un aigualeig al qual s’uneix també l’acció de la hidronetejadora i l’aplicació manual de productes.

Cada dia són 120 litres de lleixiu i 60 litres de bactericides els que s’utilitzen per part dels equips de neteja per a mantenir els barris nets. A més dels carrers, s’està fent també desinfecció de les zones en les quals estan situats els contenidors en tot el municipi i dels accessos als centres municipals, grans supermercats i botigues d’alimentació, farmàcies i els comerços que mantenen obertes les seues portes per ser productes de primera necessitat.

De manera diària està treballant la cuba de 8.000 litres d’aigua, que s’omple tres vegades al dia, i la hidronetejadora, amb capacitat de 800 litres, recarregant-se d’aigua en tres ocasions cada dia. A aquests dos elements s’uneixen al reforç, com s’ha indicat, de la cuba de 16.000 litres que ix en dies alterns per a reforçar el treball que ja s’està realitzant per part dels altres dos elements.

Aquestes tasques s’estan realitzant de manera coordinada entre FCC, responsable de la contracta de neteja del municipi, i la Brigada Municipal d’Obres, el personal de les quals també està duent a terme treballs de neteja de manera activa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =