25n
25N
25N

La designació de València Capital Mundial del Disseny serà a l'Índia

La designació de València Capital Mundial del Disseny serà a l'Índia
08/10/2019 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, membres de l’Associació València Capital del Disseny i empresaris valencians viatjaran aquesta setmana a Hyderabad (l’Índia), a l’assemblea general de la World Design Organization (WDO), on es farà oficial la designació de València Capital Mundial del Disseny 2022.

La delegació valenciana inclourà, a més de l’alcalde, a la presidenta de l’associació, Marisa Gallén, i els directors estratègics del projecte, Xavi Calvo i Pau Rausell, a més de representants d’empreses valencianes que són socis de la WDO, com Point i Andreu World, a més de Carlos Ferrando de Closca, que oferirà una ponència en el marc de l’assemblea.

Joan Ribó intervindrà davant l’assemblea general, en nom de la candidatura, per a agrair aquest nomenament i presentar València al món: les seues característiques, empreses, les seues persones i els seus objectius urbanístics, culturals, socials i sostenibles. En el seu discurs, l’alcalde explicarà, així mateix, els mèrits que han portat València a aconseguir eixa designació, la importància del disseny a tots els nivells i els objectius de la ciutat en el marc de la Capitalitat Mundial del Disseny de 2022.

Després de donar a conéixer públicament la seua elecció de València el mes de setembre passat, el congrés WDO servirà per a oficialitzar la designació de la ciutat com a Capital Mundial del Disseny 2022. “Humanitzar el disseny” és el lema d’aquesta Assemblea Mundial del Disseny que té lloc cada dos anys i que, en aquest cas, tindrà lloc per primera vegada a l’Índia. Aquesta trobada inclourà, a més, un fòrum d’investigació i educació que aspiren a “explorar tendències que preparen millor els joves dissenyadors, nous desafiaments i oportunitats”, segons la WDO.

Aquest fòrum analitzarà la integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU en els plans d’estudi de disseny a tot el món, el futur de l’educació del disseny i la investigació en economies emergents i l’enfocament humà aplicat als mitjans digitals. El congrés i assemblea general de la WDO es van celebrar per primera vegada en 1959 a Estocolm (Suècia) i, des de llavors, té lloc cada dos anys en punts diferents del món. Les últimes edicions van tindre lloc a Torí (Itàlia) en 2017 i en Gwangju (Corea del Sud).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 20 =