25n
25N
25N

Més de 50 gossos abandonats buscaran ser adoptats aquest diumenge en la desfilada solidària de AUPA

Més de 50 gossos abandonats buscaran ser adoptats aquest diumenge en la desfilada solidària de AUPA
14/12/2018 -

Més de 50 gossos abandonats buscaran una família que els adopte aquest diumenge en la desfilada solidària organitzada per Bioparc amb la protectora Adopta Un Perro Abandonado (AUPA) que se celebrarà a les 12 hores en la plaça exterior del parc i obert al públic, segons ha informat el parc valencià en un comunicat.

Aquest esdeveniment pretén sensibilitzar la societat sobre la importància de no regalar animals de companyia com si foren “objectes”, especialment en aquestes dates. Per contra, incorporar un gos a la llar ha de ser “una determinació completament meditada i compartida” per tots els membres de la família i per als qui han pres la decisió, l’adopció d’un ca abandonat és “la millor i més solidària opció”.

Així, enguany en la 13 edició, amb el lema “Vine a conéixer el teu millor amic!”, desfilaran 50 meravellosos gossos entre els quals trobarem Vega, abandonada amb cinc mesos tirant-la per un mur de més de dos metres d’altura; Sevilla, que va ser rescatada plena de lesions pel maltractament de caçadors i ara només necessita carícies i paciència; George, tan “juganer, tendre i actiu” que pareix impossible que tinga tres potes; Boss, el preciós i afectuós mascle protagonista del cartell; o Neus, “intel·ligent, educada i obedient amb moltíssimes ganes d’aprendre”.

“Són algunes històries sense completar, a les quals encara cal escriure el final feliç que mereixen i tenen l’esperança que el dia 16 podran començar eixa nova vida”, han assenyalat des del parc valencià.

Aquest esdeveniment solidari va nàixer fa més de sis anys de dos organitzacions compromeses amb el benestar animal i ha suposat un motiu de satisfacció per a tots els que han participat, a més de ser un punt de reunió de persones que van adoptar en anteriors edicions, per a compartir la seua experiència i animar a uns altres que encara no han fet el pas.

En aquests dies previs a les festes nadalenques és “especialment necessari” fer una crida sobre “la responsabilitat” que suposa regalar un animal de companyia i reflexionar sobre la necessitat de comprometre’s amb la seua cura i benestar, no només en els primers moments d’il·lusió, sinó al llarg de tota la vida de l’animal. Espanya segueix al capdavant de la Unió Europea en abandó d’animals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 7 =

CCCC
torrent