25n
25N
25N

L'Oceanogràfic ofereix descomptes del 30% als residents en la Comunitat Valenciana pel 9 d'Octubre

L'Oceanogràfic ofereix descomptes del 30% als residents en la Comunitat Valenciana pel 9 d'Octubre
29/09/2020 -

L’Oceanogràfic ofereix descomptes del 30% als residents en la Comunitat Valenciana per a festejar el dia del Nou d’Octubre presentat en l’accés al recinte la documentació que l’acredite com a DNI o empadronament, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Aquest descompte serà aplicable solo per a la tarifa d’adult i reduïda sempre que s’adquirisca per internet, en la taquilla de l’Oceanogràfic o a través d’entitats col·laboradores fins al 8 d’octubre, inclòs. A més, aquesta promoció no és acumulable a unes altres i estarà limitada a les primeres 2.000 persones.

A més, per als dies 10 a 12 d’octubre, que constitueixen el pont de la Hispanitat en tota Espanya, s’ha establit un descompte del 20% per a tots els visitants, siga com siga el seu lloc d’origen o residència.

Igual que l’anterior, aquesta reducció és per a la tarifa d’adult i reduïda i pot comprar-se online i a través d’entitats col·laboradors amb, almenys, 24 hores d’antelació, de manera que no regeix per a les compres, que es puguen efectuar el mateix dia de la visita. La promoció és il·limitada i no acumulable a altres descomptes ni promocions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − sis =