caixa popular

Entrades de teatre a meitat de preu per als joves valencians

El Rialto i el Principal creen un ‘abonament jove’ amb descomptes del 50% per als espectacles en cartell

Entrades de teatre a meitat de preu per als joves valencians

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) ha presentat aquest dilluns la seua nova política de preus de cara a la temporada 2018-2019, la novetat de la qual més destacable serà la creació d’un ‘preu jove’ per als teatres Rialto i Principal de la ciutat de València. Açò suposarà una reducció del 50% del preu de les entrades dels espectacles que s’exhibeixen en les seues sales per als menors de 35 anys, segons ha informat la Generalitat.

A més d’aquest ‘abonament jove’, l’IVC ha plantejat altres propostes com la creació d’un abonament per al teatre Principal i la possibilitat d’obtenir les entrades a través d’internet, i no solament en taquilla com fins ara. L’objectiu d’aquesta renovació és “acostar els més joves a les arts escèniques per a consolidar un nou públic i crear el del futur, fent-los el més fàcil possible l’accés als teatres”.

Així, un espectacle com el que hi ha ara en el Teatre Principal, ‘Cronologia de les bèsties’, el preu de les quals és de 24 euros, a un menor de 35 anys li costarà tan sols 12, i en el cas del Rialto, l’espectacle ‘I tornarem a sopar al carrer’, d’un preu de 16 euros, es quedaria en 8, ha explicat la Generalitat.

Per la seua banda, l’Abonament 4 permetrà assistir a quatre espectacles programats en el teatre Principal per un total de 50 euros, en butaca preferent i per a qualsevol sessió, i permetrà comprar una butaca contigua per a un acompanyant amb un 25% de descompte. D’aquesta forma, l’IVC pretén “premiar la constància i l’interés” dels espectadors per la seua programació.

L’abonament estarà a la venda fins al 3 de novembre i els espectacles inclosos són ‘Cronologia de les bèsties’, fins al 4 de novembre; ‘Antígona’, del 9 al 19 de novembre; ‘Tic-Tac’, del 21 de desembre al 20 de gener de 2019, i ‘La valentia’, del 25 de gener al 3 de febrer.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + quinze =