25n
25N
25N

Descobreix algunes tendes per a comprar en línia

Cada vegada són més els comerços que han fet el salt cap a la venda en línia

Descobreix algunes tendes per a comprar en línia
16/11/2016 -

Cada vegada més, les compres en línia estan augmentant en la nostra societat a causa de la falta de temps, o a la comoditat que suposa no haver de desplaçar-se o no fer cua per a aconseguir els productes que desitges.

Per aquest motiu, són molts els comerços i grans empreses, com ‘Mercadona’ o ‘Carrefour’, que s’han apuntat a aquesta moda, i ja ofereixen, des de les seues pàgines webs, la possibilitat de comprar els seus productes per Internet sense massa complicació.

I en aquesta mateixa línia, una altra de les grans empreses d’alimentació que han volgut oferir aquest servei als seus clients és ‘Consum’. Després de dos anys desenvolupant aquesta nova plataforma, ja té disponible la tenda en línia a València, en la qual els clients no solament podran accedir als mateixos descomptes i xecs, que si estigueren en la tenda física, sinó que a més, no se’ls cobraran despeses d’enviament fins a 2017.

No obstant això, no són només els grans supermercats els que disposen d’aquest servei cada vegada més demandat, ja que també existeixen altres empreses que venen els seus productes en línia. Concretament, a València, s’està posant de moda aquesta forma de comprar, i pots trobar un gran nombre de tendes que s’han sumat a la venda en línia.

El Mercat Central de València porta ja temps servint a domicili a tots els seus clients. Bé a través de la seua pàgina web, enviant un correu electrònic o, fins i tot, telefonant als responsables de les diferents parades del Mercat, podràs tenir tota la teua compra sense desplaçar-te fins allí.

Aquesta opció que facilita la vida diària, també ajuda a les empreses, ja que poden ampliar el seu mercat i arribar a un major nombre de clients. Aquest podria ser el cas de ‘Mandarines Dulces’ (www.mandarinasdulces.com), una empresa que ofereix taronges valencianes conreades d’una forma 100% natural. A més, ofereixen una sèrie de garanties, com per exemple que si el producte no arriba en les condicions desitjades, et retornen els diners.

Ara bé, no solament es pot comprar productes d’alimentació, sinó tot allò que necessites. I com a València, una de les nostres celebracions més característiques són les Falles, a València Extra també hem volgut informar-te de ‘La Casa de los Falleros’ (www.lacasadelosfalleros.com). A través del seu web, podràs observar el seu catàleg, i comprar tot tipus d’articles fallers, com manteletes, calçat, pintes o adreços.

La compra en línia té avantatges i desavantatges, però el que és clar és que ja forma part del nostre dia a dia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + vint =