caixa popular

No hi haurà vaga d'EMT durant les Falles 2019

Els treballadors de l’EMT desconvoquen la vaga prevista per al 17 i 18 de març

No hi haurà vaga d'EMT durant les Falles 2019
08/03/2019 -

Els treballadors de l’EMT no aniran a la vaga prevista durant les Falles. En total, 755 treballadors van votar a favor de l’acord de jubilació parcial que oferia l’empresa, enfront dels 465 que sí que van votar a favor de mantenir els aturs previstos. Així, després de l’assemblea de treballadors, convocada ahir, ja s’ha comunicat que es desconvoca la vaga prevista per als dies 17 i 18 de març.

Després de la desconvocatòria, es garanteix “la normalitat del servei en tots els estaments de l’empresa”, com s’assegurava des de l’empresa. Una votació a favor de l’acord, i contra els aturs, que deixa a un costat la proposta dels sindicats majoritaris, UGT i CCOO, que advocaven per mantenir uns aturs que, sens dubte, haurien afectat importants actes fallers, com l’Ofrena o la Nit de Foc.

I és que s’havia plantejat realitzar aturs parcials, de quatre hores per torns, els dies 17 i 18 de març, en horari de 6.30 a 10.30 hores; de 16.00 a 20.00 hores; i de 22.00 a 02.00 hores en operacions, tècnica i administració.

Per la seua banda, el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, sempre es va mantenir segur que, finalment, els treballadors no secundarien els aturs proposats per tots dos sindicats. En aquest sentit, manifestava que “hi ha una oferta sobre la taula per a veure de quina manera l’Ajuntament pot pal·liar el desacord per les prejubilacions amb una sèrie de condicions”, com la segona activitat. Finalment, l’acord ha arribat, i les Falles 2019 s’alliberen, almenys, de la vaga de l’EMT.

Més informació


0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 1 =