25n
Orgull
Orgull

Descarten listeriosis en una embarassada i els casos en investigació baixen a tres en la Comunitat Valenciana

El pacient que es troba hospitalitzat no presenta símptomes i s’espera que reba l’alta en les pròximes hores

María José López / EP

Descarten listeriosis en una embarassada i els casos en investigació baixen a tres en la Comunitat Valenciana
29/08/2019 -

Les anàlisis han descartat que una dona embarassada que estava pendent de rebre resultats patisca listeriosis, de manera que ja no hi ha cap gestant en la Comunitat Valenciana en investigació. En aquests moments, els casos sospitosos en aquesta autonomia s’han reduït a tres.

Així ho ha assegurat la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, que ha donat a conéixer les últimes dades actualitzades a les onze del matí d’aquest dijous de la sospita de casos de listeriosis en persones que havien comunicat als centres de salut haver consumit carn ‘mechada’ a Andalusia sense conéixer marca o producte.

En aquests moments, hi ha tres casos en investigació, ja que, dels cinc dels quals es va informar ahir dimecres, s’han descartat dos. Un d’ells és la dona embarassada que estava pendent de resultats.

Dels tres casos que queden, dos són de persones de la província de València i un d’Alacant.

Quant a l’únic pacient que es troba hospitalitzat, des de la Conselleria han precisat que “el seu estat de salut és bo i no presenta símptomes”. Sobre aquest tema, Barceló ha agregat que s’espera que en les pròximes hores se li puga donar l’alta.

“Va evolucionant bé i hem de felicitar-nos que aquesta situació en la Comunitat Valenciana no s’haja estés més”, ha asseverat la responsable de la política sanitària de la Generalitat en atenció als menys durant una visita a les obres de construcció del nou centre sanitari Raval-Universitat de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =