caixa popular

Desarticulada una organització criminal dedicada al tràfic de drogues en la província de València

La Guàrdia Civil en el marc de l’operació “CAPACHU” ha procedit a la detenció de 9 persones de nacionalitats, 4 espanyols, 3 polonesos i 2 algerians, implicats en els delictes de tràfic de drogues, pertinença organització criminal, robatori amb força i robatori amb violència

Desarticulada una organització criminal dedicada al tràfic de drogues en la província de València
26/05/2017 -

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Cullera venia investigant des del passat mes de març, la possibilitat que en diferents localitats de la província de valència s’estigueren cometent activitats il·lícites relacionades amb el tràfic de drogues.

Per açò, es va iniciar l’operació “CAPACHU” per part de la Guàrdia Civil de Cullera, a fi de poder identificar, localitzar i detenir als suposats autors. Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’este operatiu, es va poder comprovar que en les localitats de Rotglà, Corbers i Carcaixent s’estava traficant amb substàncies il·legals a més s’estava cometent robatoris amb força amb violència.

L’explotació d’esta operació es realitze en dues fases diferents que es van saldar amb la detenció de 9 homes d’edats compreses entre els 21 i 47 anys i de nacionalitats espanyola, algeriana i polonesa en les localitats de Corberà, Rotglà i Carcaixent.

Este grup criminal es dedicava al tràfic de drogues i a la comissió de robatoris amb força i amb violència a altres traficants de droga als quals sostreien les substàncies per a posteriorment traficar amb elles. Els integrants del grup exercien també labors d’intermediació en la compra de marihuana a altres organitzacions estrangeres. La droga aconseguida la pretenien transportar en dos vehicles a Polònia per a la seua venda.

En els dos registres practicats pels agents en la localitat de Carcaixent es van confiscar gran quantitat de marihuana, 5.500 euros una bàscula de precisió i un inhibidor, a més de tres vehicles. Part de la droga confiscada estava ja classificada en dosis xicotetes, llista per a la seua venda i distribució.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 15 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris