25n
25N
25N

Desenvolupen un arc de desinfecció per a sanitaris i forces de seguretat en espais públics i privats

Desenvolupen un arc de desinfecció per a sanitaris i forces de seguretat en espais públics i privats
21/04/2020 -

Ventura Orts SA ha emprat els seus recursos d’enginyeria i disseny en el desenvolupament d’un arc de desinfecció personal i d’equips per a sanitaris i forces de seguretat, dins de les mesures de protecció contra el coronavirus.

Està destinat tant als treballadors amb potencial risc víric com a la desinfecció de civils per a afavorir l’entrada en espais privats i públics, detalla la companyia valenciana en un comunicat.

Consta d’un arc amb un xassís construït totalment amb material anticorrosiu i està proveït de ruixadors que polvoritzen aigua amb peròxid d’hidrogen, en el cas de desinfecció personal, i de desinfectants homologats pel Ministeri de Sanitat per a equips sanitaris i forces de seguretat.

Les ubicacions dels primers prototips es definiran en els pròxims dies, per al que l’empresa està en contacte amb autoritats locals. “A les portes de la finalització del confinament, les mesures de protecció personal tenen una aplicació molt important en l’accés a zones comercials”, subratlla.

Aquesta signatura valenciana, creada en 1965 i dedicada a la construcció de béns d’equip per a la indústria química i plantes de tractaments de superfícies metàl·liques, posa així la seua tecnologia i coneixements a la disposició dels cossos de seguretat, Unitat Militar d’Emergències (UME) i sanitaris a Espanya per a contribuir a l’erradicació de la Covid-19.

Sota aquest prisma, Ventura Orts, flama al fet que persones i empreses comencen a “prendre consciència del necessari que és l’adopció de mesures de protecció contra el contagi”, amb la voluntat d’aportar el seu “granet d’arena per a véncer al virus”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − disset =

museo prehistoria