25n
25N
25N

Desallotgen un local a València amb més de 120 persones en el seu interior ballant i sense mascareta

El local superava en vuit vegades l’aforament permés

Desallotgen un local a València amb més de 120 persones en el seu interior ballant i sense mascareta
02/01/2021 -

La Policia Local de València ha intervingut i desallotjat aquest divendres un local del barri de Benicalap que superava en vuit vegades l’aforament permés. A l’interior del mateix es trobaven més de 120 persones, la pràctica totalitat de les mateixes sense mascareta, ballant i en grups de més de sis persones.

Agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local de València han obert al responsable del local i als assistents denuncies per incomplir les restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19.

A l’interior de local se superava l’aforament de l’establiment en vuit vegades més del permés. Segons la llicència d’activitat, l’aforament era de 49 persones i en el moment de la inspecció els agents van comptabilitzar fins a un total de 126, han informat fonts de la Policia Local. La resolució de la Conselleria de Sanitat permet l’exercici d’aquesta activitat amb un màxim del 30% de l’aforament.

La majoria dels clients es trobaven sense mascareta, dempeus, ballant, efectuant consumicions en grups de més de sis persones. Per tot això, els agents van instar al titular i encarregat de l’establiment al cessament immediat de l’activitat i al desallotjament del local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 13 =