25n
25N
25N

Desallotgen una festa d'aniversari amb 14 joves a Alaquàs

Desallotgen una festa d'aniversari amb 14 joves a Alaquàs
25/01/2021 -

La Policia Local d’Alaquàs va desallotjar divendres passat una festa d’aniversari en l’Albereda Sud en la qual participaven 14 joves, alguns d’ells menors, de manera il·legal i sense respectar la normativa sanitària derivada de la Covid-19.

Els agents de la Policia Local es van personar en el recinte després de rebre un avís per part dels veïns de la zona, ha informat l’Ajuntament de la localitat valenciana en un comunicat.

Una vegada en el lloc, van comprovar que el grup de joves havia trencat el precinte de la zona de pícnic de l’Albereda sud per a accedir a aquesta. A continuació es va procedir al seu desallotjament i al precintatge de nou de la zona.

Les persones denunciades s’enfronten a sancions de fins a 600 euros mentre que les organitzadores podran ser sancionades amb una multa de fins a 30.000 euros.

A més, alguns dels participants en la festa eren menors, per la qual cosa, d’acord amb la normativa vigent, seran les famílies les que hauran de fer-se càrrec de l’import de la sanció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + catorze =