25n
Orgull
Orgull

Desallotjades de les seues cases sis persones als Poblets i El Verger per les pluges

Desallotjades de les seues cases sis persones als Poblets i El Verger per les pluges
21/08/2019 -

El Consorci Provincial de Bombers d’Alacant ha desallotjat, a causa de les intenses pluges caigudes durant la nit, a dues persones d’un habitatge als Poblets a causa de l’entrada d’aigua i a altres quatre al Verger davant el risc de despreniment d’un fals sostre, al no desguassar l’embornal de la terrassa.

Els bombers han realitzat més d’una trentena d’intervencions a la província durant la passada nit a causa de les precipitacions. La inundació de vies públiques i habitatges ha sigut la principal incidència registrada, encara que també s’ha actuat davant la caiguda de branques i arbres, el despreniment de façanes, el bloqueig de vehicles o problemes en instal·lacions elèctriques.

En aquests moments, els bombers del Consorci Provincial continuen treballant en diferents municipis del territori, encara que les intervencions no revisten gravetat.

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat manté actiu a Alacant el nivell de preemergència groc per pluges i tempestes a l’interior de la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =