25n
25N
25N

Des d'esta nit ja es pot gaudir del meravellós espectacle dels carrers enllumenats 2017

A partir de les 20.00 hores començarà l’encés de les llums en les diferents comissions

Des d'esta nit ja es pot gaudir del meravellós espectacle dels carrers enllumenats 2017

Esta vesprada, amb el capvespre tindrà lloc la inauguració de l’encés dels carrers enllumenats de la primera categoria. Anit, van ser les de la categoria B les que van donar el tret d’eixida a l’espectacle de llum i color en el qual es converteixen els carrers de València, principalment les del barri de Ruzafa.

La primera a donar per iniciat l’espectacle serà la Falla Avinguda Malva-rosa-Antonio Ponz-Cavite que amb el lema “Malva-rosa il·lumina’t” intentarà alçar-se amb el primer premi. Esta comissió explica per a este menester amb major pressupost que l’any anterior i el que fins allí s’acosten a partir de les 20.00 hores en les quals s’encendrà, podran gaudir d’un pòrtic de 26 metres d’altura.

La Falla Cuba-Puerto Rico encendrà els seus 300.000 punts led, amb sorpresa, que es podrà contemplar a partir d’avui, a partir de les 20.30 hores. Esta comissió disposarà de més de 400 metres lineals de panelat i per 20 conjunts amb 40 llums en 3d per a fer les delícies dels quals fins allí s’acosten.

Al voltant de les 21.00 hores, serà la Falla Sueca-Literat Azorín la que s’encenga el seu homenatge al Mercat de Colón de la mà de l’empresa Ximènez, de Puente Genil (Còrdova). Amb una altura de 19 metres i 24 metres d’ample, la portada estarà formada per més de 55.300 punts de llum que faran les delícies dels allí presents quan a poc a poc i a colps de llum es vagen encenent. Esta nit, l’encés anirà acompanyat per la música en directe de la banda simfònica de la Unió Artística Musical de Montroi.

La Falla Cuba-Literat Azorín farà els honors a partir de les 21: 30 amb el seu lema “la quadratura del cercle” de l’empresa italiana Mariano Light. El roig, verd i blau seran els colors dominants de les 929.000 bombetes led de baix consum i 80.000 llums ‘RGB’, a més, no podria faltar el túnel de flors. Matí i el diumenge, les passades d’encés seran pràcticament cada hora des de 20.30 i fins a la 01.30 h. Els que vulguen veure l’encés del 13 al 15 de març podran fer-ho a les 20.30 hores amb la finalitat d’evitar molèsties. Ja en falles, les passades tornaran al seu horari habitual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − un =

museo prehistoria