25n
25N
25N

Esports, tallers i activitats en grup, en la programació de juny de la Casa de la Joventut de Paterna

04/06/2021 -

La Casa de la Joventut de Paterna ha presentat la programació d’activitats per al mes de juny i en la qual es continuaran aplicant els protocols anticovid per a prevenir el contagi i evitar la propagació del virus.

Dirigides a joves a partir de dotze anys, les activitats es realitzaran tant als matins com a les vesprades i inclouran activitats en grup, esports i tallers.

Tal com ha destacat el regidor de Joventut, Roberto Usina, “hem treballat en l’elaboració d’un programa variat i per a tots els gustos, de manera que els/as joves de Paterna disposen d’una oferta diversa, oferint alternatives d’oci als nostres xavals”.

Així doncs, durant el mes de juny se celebraran activitats esportives com beisbol, bàdminton o ping-pong. També hi haurà activitats grupals de màgia, o cinema, i tallers de cuina o de customització de roba.

A més, paral·lelament, es manté l’aula d’estudi de dilluns a divendres perquè els estudiants puguen anar a preparar els seus exàmens.

Els joves interessats a participar en les activitats programades podran inscriure’s presencialment mitjançant cita prèvia a la Casa de la Joventut, de dilluns a dijous d’11.00 a 13.30 hores, i dimarts i dijous, de 18.00 a 20.30 hores. La cita per a la inscripció se sol·licitarà telefonant al 96 137 01 03.

Les places s’aniran assignant fins a completar l’aforament previst per a cadascuna de les activitats i, a més, a través del whatsapp de Joventut, s’anunciaran cada mes les noves activitats per als joves de la ciutat. Per a donar-se d’alta en aquest servei cal enviar la paraula ALTA al 647 867 445.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 14 =