25n
25N
25N

Deportes Frías aferma el lideratge del Circuit Intercomarcal de Màdel després de guanyar a Guadassuar

Deportes Frías aferma el lideratge del Circuit Intercomarcal de Màdel després de guanyar a Guadassuar
21/05/2019 -

El III Circuit Intercomarcal de Màdel va fer la segona parada a Guadassuar, que s’estrenava com a seu del campionat. Les pistes del Tot Padel Indoor Guadassuar, van albergar un total de 18 equips, repartits en 3 categories, durant tot el matí del diumenge.

El nivell cada vegada està més alt en totes les categories, per això es van veure partides molt emocionants al llarg de la jornada. En la 1a categoria, l’equip Deportes Frías (Vicent i Jonathan) va tornar a imposar-se a la resta de parelles, amb un joc de plena complicitat entre els dos jugadors. No obstant això, en la final es trobaren a l’equip Elmusa (Ricard i Guillem), que va desplegar un gran joc i va tindre diverses ocasions de posar-se per davant en el marcador. D’aquesta manera, Vicent i Jonathan afermen el lideratge en la màxima categoria (50 punts), seguits de Ricard i Guillem i Àlex i Jordi, ambdós parelles empatades a punts (35).

En la 2a categoria, l’equip Florestibles (Poveda i Vlado) va superar al CPV Ontinyent (Antonio i José Vte) i es col·loca 2n en la rànquing, empatat amb l’equip David’s, amb 25 punts ambdós formacions. Amb un guió semblant, en la categoria d’iniciació, que va comptar amb una gran participació, es va viure una final molt emocionant, que va resoldre per la mínima Miramar (Artur i Alejandro) front a Els Pocholos (Quique i David).

La pròxima parada del III Circuit Intercomarcal de Màdel serà el 9 de juny a Miramar. La localitat de la Safor ja es preprara per a acollir el seu quart torneig, un dels clàssics de la modalitat. Pròximament es donarà a conèixer la informació per a poder inscriure’s.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 10 =

museo prehistoria