25n
25N
25N

Esport destina 500.000 euros en ajudes per al desenvolupament dels plans d’especialització esportiva

Arxiu

Esport destina 500.000 euros en ajudes per al desenvolupament dels plans d’especialització esportiva
26/12/2019 -

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha convocat les ajudes per al desenvolupament dels plans d’especialització esportiva al Complex Educatiu de Cheste per a l’any 2020.

Esport de la Generalitat ha incrementat de nou aquestes ajudes i en la present convocatòria es destinen un total de 500.000 euros per a les federacions esportives que desenvolupen un pla d’especialització esportiva al Complex Educatiu de Cheste durant tot el curs escolar en l’etapa de Secundària o Batxillerat, en els quals els grups siguen d’entre 10 i 36 alumnes en els esports individuals, i de 12 a 40 alumnes en esports d’equip.

El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, ha destacat que “els plans d’especialització esportiva són una ferma aposta del Govern del Botànic, ja que donar suport als joves esportistes del Complex Educatiu de Cheste i el treball de les federacions esportives significa sembrar una llavor de futur que garanteix grans èxits per a l’esport valencià”.

Els plans d’especialització esportiva tenen l’objectiu d’afavorir la formació integral de l’alumnat i contribueixen a compaginar adequadament el desenvolupament de la tasca acadèmica amb la preparació exigent de l’esport d’alt nivell mitjançant els entrenaments que dirigeixen les corresponents federacions esportives.

L’impuls d’aquesta línia de subvencions des de la passada legislatura ha permés augmentar fins a 340 alumnes el nombre de beneficiaris dels plans d’especialització esportiva, ampliar l’oferta a 15 modalitats esportives diferents i incrementar en un 150 % les ajudes econòmiques respecte al curs 2014-2015, quan l’import total va ser de 200.000 euros. També es treballa en la millora i modernització de les infraestructures esportives del Complex Educatiu de Cheste.

El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitzarà el 31 de gener de 2020, i s’entregarà per mitjà de l’apartat de serveis en línia de la seu electrònica de la Generalitat (https://sede.gva.es) accedint a l’àrea d’ajudes, beques i subvencions en el procediment corresponent a aquesta convocatòria (http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=194).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =