caixa popular

La Plaça de l'Ajuntament de València es converteix en un gimnàs diferent

El Tour Dona, Salut i Esport es realitzarà el dissabte 30 de setembre, i el diumenge 01 d’octubre

La Plaça de l'Ajuntament de València es converteix en un gimnàs diferent
27/09/2017 -

Aquest cap de setmana, la Plaça de l’Ajuntament es converteix en un escenari en el qual veïns, i turistes, de totes les edats, podran gaudir de circuits d’esport i una infinitat d’activitats esportives. I és que arriba el Tour Dona, Salut i Esport, una iniciativa organitzada pel Programa Univers Dona del Consell Superior d’Esports, i que comptarà amb la presència d’esportistes rellevants, com Carolina Marín o Ona Carbonell.

Aquest Tour finalitzarà en la nostra ciutat, després de passar per altres ciutats espanyoles, com Bilbao, Màlaga, Burgos, Castelló, Palma o Valladolid. Dos dies intensos (30 de setembre i 01 d’octubre), en els quals la Plaça de l’Ajuntament es convertirà en un gimnàs diferent, amb l’objectiu de fomentar i desenvolupar l’esport femení com un instrument potent de reconeixement del rol de la dona en la nostra societat, i en l’esport en particular, així com per a visibilitzar els reptes que supera la dona per a practicar esport professionalment.

Així, la Plaça de l’Ajuntament es dividirà en tres espais diferenciats: L’àrea de Federacions, on es practicarà, de la mà de clubs i esportistes locals, diferents modalitats esportives, com a rugbi, handbol, triatló, gimnàstica, bàdminton, voleibol, futbol o hoquei, entre altres; l’àrea de Fitness, on es realitzarà una marató de fitness amb monitores de centres esportius locals i, finalment, l’àrea Salut i Esport, on els assistents podran realitzar-se un estudi biomètric, i conéixer com millorar la salut a través de l’esport i, naturalment, canviant hàbits.

I a més de tot això, el Tour Dona, Salut i Esport també porta amb si xarrades sobre esports i hàbits de vida saludable o jocs per als més xicotets. Si encara no tens pla, acosta’t al centre de València, i gaudeix d’un cap de setmana esportiu. L’horari de les activitats serà el dissabte, 30 de setembre, d’11.30 a 14.30 hores i de 17.00 a 20.00 hores, i el diumenge, 01 d’octubre, d’11.00 a 14.30 hores. Que no t’ho conten!


Més notícies

1 Comentari

  1. Pedro García
    Pedro García setembre 28, 08:27

    Bravo por este tipo de iniciativas

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats