25n
25N
25N

Denuncien a Apple per mentir en els seus anuncis

Denuncien a Apple per mentir en els seus anuncis
03/11/2017 -

Què queda si traiem a Apple tot l’aparell de Màrqueting que envolta els seus productes? Òbviament tots els smartphones del mercat fan servir tècniques similars per a donar-se a conéixer, però, els dispositius de la poma s’han fet famosos per tenir increïbles campanyes de publicitat darrere. Amb tot Apple podria no ser el que apareix en les seues comercials si atenem a la denúncia que acaba de dur a terme l’associació FACUA-Consumidors en Acció davant la Direcció General de Consum de la Comunitat de Madrid. Segons l’associació, Apple hauria utilitzat publicitat enganyosa en la publicitat del seu iPhone agost.

En els anuncis del producte en qüestió la firma de la poma ens mostra un smartphone resistent a les esquitxades i l’aigua. El problema sorgeix quan en el mateix anunci a peu d’imatge se’ns indica que Apple no es responsabilitza ni cobreix els danys ocasionats en el seu producte produïts per líquids.

FACUA-Consumidors en Acció es queixa que aquesta campanya evidentment incorre en una flagrant contradicció. L’associació afegeix que el comercial vulnera la Llei 3/1991 relativa a la competència deslleial en induir als consumidors a creure que el producte d’Apple és millor que el de la competència per ser impermeable quan no ho seria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =