caixa popular

La increïble història de les denúncies de Salom

S’han arxivat totes les denúncies que l’assessor del PP ha interposat contra els regidors de l’Ajuntament de València

La increïble història de les denúncies de Salom
30/07/2018 -

Una vintena de denúncies, fins ara totes arxivades, són les que l’assessor del PP, Luis Salom, s’ha dedicat a posar a tort i a dret amb un objectiu que bé podria ser intentar embrutar la imatge de la corporació municipal de València, encara que, de moment, sense molt d’èxit, o bé desviar l’atenció dels diferents casos de corrupció en els quals, en aquesta ocasió sí, estan imputats diferents membres del Partit Popular valencià. Les regidores María Oliver, Maite Girau o Gloria Tello, aquesta última per la cessió d’un ninot del Museu Faller a l’Oceanogràfic, entren en la llista dels/les denunciades per Salom, investigat pel sonat Cas Taula.

I, així, com si els jutjats no tingueren assumptes més importants que atendre, l’assessor del PP va tornar a interposar, primer, una denúncia contra el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, per un suposat fraccionament de contractes de lloguer de cabines sanitàries per a les Falles 2017, que va ser desestimada per no existir ni un mínim indici de delicte i, més tard, una altra denúncia en la qual acusava Fuset de fraccionar dos contractes relacionats amb les festes nadalenques, en la qual la magistrada del jutjat d’instrucció 17 de València la va tornar a desestimar perquè, tal com s’especificava, ‘el denunciant es limita a imputar al denunciat un delicte de prevaricació sense portar principi de cap prova, ni indici sòlid i seriós’.

Però la batalla judicial de Luis Salom no va acabar ací, i va aconseguir que l’Alcalde de València, Joan Ribó, declarara en qualitat d’investigat per una denúncia interposada, suposadament, per negar a l’oposició la informació que li havia sol·licitat en relació a l’enquesta sobre la percepció del col·lectiu faller, presentada en 2017. Una denúncia, aquesta vegada, per presumptes delictes de prevaricació administrativa i impediment de l’exercici dels drets cívics que, de nou, va tornar a ser arxivada. Llavors Ribó apuntava les intencions de l’assessor del PP amb tanta denúncia: ‘intentar demostrar davant la societat alguna cosa impossible, que tots som iguals’.

L’últim blanc de les fletxes de Salom ha sigut el regidor de Comerç i Relacions amb els Mitjans, Carlos Galiana, també per un presumpte fraccionament de contractes relatius a la prestació del servei de comunicació en xarxes socials i gestió de la web. De moment, el pròxim 10 de setembre, haurà de prestar declaració sobre els fets descrits en l’última denúncia de Luis Salom. Des de la regidoria ja s’han pronunciat sobre aquest tema: ‘És una més de les denúncies que ha interposat a preu fet. S’han arxivat una darrere d’una altra, i solament persegueixen continuar embrutant la imatge de València, instrumentalitzant la justícia per pur interés partidista’. Qui serà el següent objectiu?

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris